Yönetim Danışmanlığı

Bu hizmet otelini kendi işleten, otelini kiraya vermiş ya da otelini İşletme anlaşması ile işletmeciye vermiş otel sahiplerine verilmektedir.

Mungan otelini kiraya ya da işletmeye vermiş otel sahipleri adına yapacağı bu yönetim modelinde: İşletmenin yüksek gelir elde ederek, maliyet ve giderlerini kontrol ederek binanın fiziksel bakım ve onarımını sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlayarak mülkün en yüksek değerini korumasını hedeflemektedir.

Aynı zamanda işletmesini kendi yapan otel sahipleri için en yüksek gelir, en düşük ve kontrollü maliyet ve gider ve en iyi hizmet kalitesinde servis ve yönetim adına profesyonel olarak destek vererek otel sahibi adına olabilecek tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmakta ve yönetim zaafından oluşabilecek gelir ve değer kayıpları riskini sıfıra indirmektedir.

Mungan Otel Yönetim Danışmanlığı kapsamındaki Değerlendirme ve yönetim çalışmaları aşağıdaki konuları kapsar;


GENEL YÖNETİM VE OPERASYONEL HİZMETLER


MUNGAN operasyon, satış pazarlama, mali ve finansal raporlama, maliyet kontrol, tanıtım, insan kaynakları, mühendislik, Yiyecek içecek konularını içeren işletmecilik  fonksiyonları ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermektedirler.

Tüm bu hizmetler yerli ve yabancı uzmanlar tarafından verilerek satışların arttırılması maliyetlerin kontrol altına alınması, hizmet kalite ve standartlarının yükseltilmesi hedeflenerek işletmenizin karlılığının arttırılması sağlanacaktır.

Genel operasyon Yiyecek içecek Önbüro  İnsan Kaynakları Satış Pazarlama ve halkla ilişkiler Finans Housekeeping- Çamaşırhane  - Kuru temizleme Mühendislik